ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ с уникални кадри от Египет

от turist

Съвсем скоро екипът на ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ се завърна от Египет, където беше по случай 15-ят рожден ден на световно известната туристическа агенция „Тез Тур“. От България присъстваха само 30 специално поканени гости, част, от които и екипът на ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ.

„Това беше едно от най-вълнуващите ми пътувания“, споделя ентусиазирано водещата Адриана. Тя горещо препоръчва да гледате тези серии на ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ. „Защото в предаването ще ви покажем другата страна на Египет – луксозни хотели, един от най-красивите коралови рифове в света, както и неповторимият подводен свят на Шарм Ел Шейх“, допълни тя. Екипът стана част от дайвинг гмуркане, също така посети и плажно парти, организирано специално за гостите, с водни атракции и лодка с прозрачно дъно. Специално по случай рождения ден на фирмата от Рио де Жарнейро пристигат бразилки от карнавала, които заформят незабравима забава. В епизодите на ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ ще видите и една от най-модерните дискотеки, в която има огромни медузи, висящи от тавана. Екипът на предаването посети и уникален рибен ресторант, където вкуси неповторими ястия с морски дарове.

Не пропускайте следващите епизоди на „Професия турист“, защото това, което ще видите е незабравимо, заснето единствено от екипът на предаването.

Може също да прочетете