Екипът на ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ се завърна от Дубай

от turist

Екипът на ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ се завърна от поредното си екзотично приключение. След първото пътешествие на „телевизионните туристи“ до Осмото чудо на Света – Дубай, младите колекционери на спомени, толкова се влюбиха в този оазис сред пустинята, че решиха да го посещават всяка година и да следят от близо промените и новите му придобивки. Благодарение на туристическа агенция „Караджъ Турс“ и тази година водещата Адриана, репортерката Наталия и още няколко човека от ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ пристигнаха в Дубай за Световният шопинг фестивал. Той продължава един месец, през които цените падат с 80%. Естествено при тези цени всички се върнаха с по два пълни куфара с уникални покупки и няколко чанти ръчен багаж.
Новото в Дубай е най-високата кула в света, открита през януари. Успяха да заснемат и най-големите пеещи фонтани в света, за които казват, че могат да се видят от Космоса. Проектирани са от архитектите на фонтаните в Лас Вегас, но тук те са по-красиви и по-големи.

Екипът на ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ беше и на вечеря в единственият 7-звезден хотел в света – Бурж Ал Араб. Повози се и на най-дългото панорамно метро в света, което се оказа, че е напълно автоматизирано и няма шофьор.

Момичетата от ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ занемяха пред най-големия златен пръстен в света, влязъл в книгата на Гинес. Всичко това и още много красиви нещо можете да гледате скоро само в ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ.

Може също да прочетете