Туристически идеи за необвързани дами

от turist

Попада ви хубава оферта за пътуване. Но…всичките ви приятели са ограничени във времето и финансите, а вие сте свободна и ви се пътува. Но сте необвързана. Което означава, че ще се наложи да чакате някой неангажиран придружител. Или пък се притеснявате как ще пътувате сама…

Живеем във време, в което нещата се случват толкова динамично, че не можем да си позволим да изпускаме нито един миг. Ако ви се пътува, пътувайте! А какво ще кажат хората…си е тяхна работа! Вече се предлагат толкова много дестинации и варианти за соло пътешественици и самотни дами, че ако не се огледате, ще изпуснете едни прекрасни моменти или пък незабравимо приключение. 

Пътешествието като необвързана дама крие също толкова емоции, вълнуващи изживявания и незабравими мигове, колкото и ако е споделено с интимен партньор. Помислете за свободата да се забавлявате както искате, за възможността да осъществите най-съкровените си мечти и за времето, насаме със себе си. Дори някъде между гмуркането в дълбините или покоряването на заснежените върхове, между SPA процедурите и дегустирането на изискани блюда, може да срещнете любовта. Като преди това сте поели достатъчна доза наслада от всички забранени за обвързаните дами изживявания, срещнали сте хора със сходно на вашето мислене и сте попили достатъчно културни, духовни и дори разкрепостени ценности.

Отивайки на круиз, необвързаната дама също не се чувства „сама”. Принудена да съжителства седмица – две с останалите пасажери, тя участва в групови занимания, опознава различни характери и заформя нови приятелства. Не се притеснява за удобствата, храненето и спането и разполага с 24 часа лично време.

Ето няколко идеи за пътуване:

Остров Ибиса

Този екзотичен остров край бреговете на Испания е рай за необвързаните дами, особено за по-разкрепостените. Популярен с нощния си живот и музикалните фестивали, Ибиса предлага километри златисти плажове и много горещи страсти. Тук е най-големият нощен клуб в света „Privilege”, тук е модел на поведение туристите да забравят всичките си задръжки и да се отдадат на сладостта на пороците, без да се притесняват, че някой ще ги съди, тук партито никога не свършва, а сексуалната ориентация е без значение.
Туристически идеи за необвързани дами

Париж

Париж е една от най-романтичните дестинации, но кой е казал, че френската столица е само за двойки? В Париж една необвързана дама може да срещне сродната си душа или просто да се отдаде на една стилна европейска почивка. Сама, тя много по-стойностно би могла да оцени разходката из величествените архитектурни забележителности, да улови духа на изкуството в едни от най-романтичните музеи в света, да вкуси изисканите френски ястия  и да почувства блаженото спокойствие на френските градини, предразполагащи съзнанието й към съзерцание. В Париж, всяка необвързана дама ще се чувства свободна и щастлива.

Разходете се в Париж с ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ и се абонирайте за канала ни ТУК

Перу

Перу привлича необвързаните дами със своята богата история и култура. И задължителна част от пътешествието им са столицата Лима и град Куско. Лима им предоставя съвкупност от латиноамериканска екзотика, градска шумотевица и културно – исторически забележителности. Тук се случва животът, защото Лима е съвремнното лице на Перу. Куско е историческото. Считан за столица на някогашната Империя на инките, днес той е част от списъка на ЮНЕСКО за световно и културно наследство. А необвързаните дами се чувстват комфортно и гостоприемно приветствани от местните жители, обградени от една по-висша културна идентичност.

 

Индия

Една от основните дестинаций на героинята в „Яж, моли се и обичай” Индия не случайно е избрана като дестинация за необвързана дама. Именно тук идват всички жени, желаещи да влязат в досег с вътрешното си Аз. Тук в Туристически идеи за необвързани дамитърсене на себе си се уединяват дори прочути знаменитости от световния шоубизнес. Без значение дали ще се снимате пред храма на вечната любов Тадж Махал или ще се впуснете в изследване тайните на ароматната индийска кухня, тази страна ще преосмисли виждането ви за света и за вас самите. И въпреки че славата на Индия бе помрачена от политически и терористични злоупотреби, посещението й все още си заслужава.

Всъщност, не е важно къде ще пътувате като необвързана дама. Важното е да не спирате да пътувате. Защото когато един ден срещнете човека, с когото ще прекарате остатъка от живота си, вече сте преживели едни от най-вълшебните си мигове – сами със себе си. Ще сте се научили да живеете, да чувствате и да виждате неща, които не бихте възприели, ако сте под въздействие на любовната магия. Неща, които ще ви напомнят, че сте жива и че са създали спомени, които са лично ваши – съкровени.

Използвана информация от: https://relax.rozali.com

Може също да прочетете