Нещо, без което не тръгвам на път…

от Адриана

Често стягам багаж и в зависимост от дестинацията трябва да подбера подходящи дрехи и обувки. Но има едно нещо, без което не тръгвам на път. Това са слънчевите ми очила. Независимо дали ме очаква парещо слънце или облачно време, те са изключително важни за мен. Ще кажете какво пък толкова?

Най-важната функция на слънчевите очила е защита на очите от ултравиолетовите лъчи. Няма значение дали времето е слънчево или облачно, слънчевите лъчи могат да бъдат колкото полезни, толкова и опасни. Според изследвания, само 30 минути стоене на слънце без очила е равно на 2 часа работа с компютър. Сами знаете как се чувстват очите ви след дълго взиране в монитора.

Друго важно – цветът на очите. Хората с по-светли очи, зрителни проблеми или операция, трябва много да внимават и защитават очите си.

Слънчевите очила ще ви помогнат и да останете млади по-дълго. Как ли? Качествените очила с UV защита и поляризация успокоява очите и не се налага да ги присвивате. Така се намалява образуването на бръчки около очите. А знаете, че там кожата е най-нежна и бързо се повлиява от времето.

Освен ползите от слънчевите очила за здравето на очите ни, те са модерен и незаменим аксесоар, който допълва външния вид. Понякога могат да бъдат и акцент в цялостната визия.

Как да изберем качествени и хубави очила?

Аз лично, от години се доверявам на KWIAT. Във видеата на Професия турист често ще ме видите с техни очила от най-различни колекции.

Защо избирам тази марка?

Първо, защото качеството на очилата им е на световно ниво. Не случайно продават своите слънчеви очила и диоптрични рамки в над 25 страни на 5 континента. А в България могат да се намерят в над 450 оптики. На второ място – моделите са изключително интересни. Предлагат, както класически варианти, така и нестандартни рамки в свежи цветове. Не на последно място – цената е много достъпна.

И още една моя причина да ги избера – това е българска марка. Аз обичам българското производство и винаги с гордост нося българска продукция, защото смятам, че тя може да бъде изключително качествена.

Ето защо не тръгвам на път без KWIAT.

Различни модели можете да видите ТУК

Автор: Адриана Русенова

Може също да прочетете

Остави коментар