На шопинг в Холандия

Едно от предизвикателствата за любителите на пазаруването е Roermond Designer Outlet

от Адриана

Кой не обича да пазарува. Особено, ако продуктите са маркови, а цените повече от достъпни. В Холандия, близо до границите с Германия и Белгия, се намира едно от най-известните градчета „outlet“. То е истински град от магазини, с улици между отделните къщи, заведения за хранене и забавления за най-малките посетители.

До Roermond Designer Outlet можете да стигнете с кола, като карате по A52. Центърът е построен на 150 км от Амстердам в град Roermond. Ако пътувате с влак от столицата, трябва да слезете на гара Roermond, след което да отидете пеша, следвайки табелите за не повече от половин километър. Работното време е от 10:00 до 18:00.

За да се насладите на шопинга, си отделете цял ден. Разнообразието от световни марки е огромно, а цените на продуктите достигат 70%. 

Пазаруването в чужбина позволява не само да се насладите на това занимание, но дори ще спестите (в сравнение с цените на подобни стоки в българските магазини). В чужбина често могат да бъдат закупени и уникални продукти, които дори не достигат до нашия пазар.

Не само заради пазаруването, а и самата атмосфера е изключително приятна. Магазините се намират в прекрасни къщички с различна архитектура и визия. Между тях се простират чудни градини с холандски лалета и усмихнати „живи кукли“, готови за снимка. Дори и нищо да не си купите, а това няма как да се случи, ще изкарате един приятен ден.

 

Следвайте ПРОФЕСИЯ ТУРИСТ (profesia_turist) и в Instagram и Facebook, където ще ви покажем много снимки и неразказани истории.

Може също да прочетете

Остави коментар