5-те най-скъпи парфюма в света (снимки)

от turist

Парфюмът е нещо, което оставя дълбок спомен в хората. Има аромати, които не могат да бъдат забравени, такива, които са неостаряващи класики, други, които са в тон със сезона и парфюми, които илюстрират моментното ни настроение. В следващите редове ще видите най-скъпите парфюми в света, чиито аромати трудно могат да бъдат забравени.

5. Caron’s Poivre

Това е един от най-изисканите парфюми в света от Мишел Морсети. Основната причина за силната му миризма е пиперът. Цената му е около 1000 долара за 30 мл.

4. Clive Christian No. 1

Парфюмите на Clive Christian се считат за най-скъпите в света. Clive Christian е име, което в парфюмерийната индустрия е синоним на лукс. Цената за разфасовка от 30 мл е 2150 долара.

3. Chanel Grand Extrait

Chanel е една от добре познатите и престижни марки на продукти за красота. Не е изненада, че парфюмът попада в класацията. 30 мл. от него може да се купи за 4200 долара.

2. Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes

Този парфюм може да се намери в много малки количества в стилни опаковки с незабравим аромат. Той просто е едно произведение на изкуството. Цената за 30 мл е 6800 долара.

1. Clive Christian Imperial Majesty

Това изключително красиво и лъскаво шише съдържа най-скъпият парфюм в света. Част от причината да бъде толкова скъп е шишето, в което има вградени малки диаманти. 12 700 долара е цената за 30 мл.

Източник:

https://www.economic.bg/bg/news/7/te-naj-skapi-parfyuma-v-sveta.html

https://lazypenguins.com/

Може също да прочетете